Akillesene betændelse

 Jeg er en kvinde på 62 år.

April 2011 konstateret tarmkræft med flere metastaser i lungerne. Opereret samt 2 kradse kemobeh.

Juli opereret for tarmslyng – indlæggelse 3 uger. Efter rekreation kemo + antistof i et år = 25 beh. af 2 dg.

Gik under forløbet lange ture.

Herefter starter jeg løb på løbebånd. Nu 4 km hver 2. dag og får stadig antistof hver 3. uge i.v.

For ca. 2 år siden får jeg tiltagende nakkesmerter og hovedpine, ligesom det begynder at smerte i hælene indimellem skiftevis i en eller begge. Drøfter dette med onkologisk, som mener, det godt kan være bivirkninger med ledsmerter. Finder dog hurtig ud af at, hvor jeg om morgenen næsten ikke kan gå, hjælper det at løbe, ligesom det hjælper at holde en lille  pause under gåturene.

Får flere ”gode råd” om at prøve akupunktur, fys. efter henvisning, smører med Voltaren , investerer i nakkevarmepude, bliver MR-scannet i nakke, undersøgt på Rygcentret i Middelfart, får konstateret slidgigt i nakken.

Alle steder fortæller jeg om smerter i hælene. Starter massage i nakke ved Søren, som efterhånden afhjælper smerter i nakke og hoved, får nu massage for vedligehold. Skønt. Har efterhånden lært at leve med mine dumme hæle.

Efter en tur til Verona, hvor jeg har gået rigtig meget samt stadig løbet hver 2. dag, er smerterne i hælene nu så stærke, at jeg dårlig kan gå.

Køber nogle ekstra fjedrende sko, som afhjælper.

Kontakter Søren for at undersøge, om kendskab til en behandling ved en fys.  Esbjerg. Shock Waves.

Søren mener, at han kan hjælpe og undersøger, masserer, trykker og giver akupunktur.

AV,AV.

Tænk det virkede. En behandling til og jeg mærker nu intet og er dybt taknemmelig.

Tennisalbue

For ca. 4 mdr. siden, begyndte min albue at drille. Jeg sidder på kontor og bøjer mine albuer meget hver dag, løfter mapper fra reolen og sådanne ting. Motionscenteret måtte jeg sige fra, selv mit strikketøj røg på hylden, det kunne jeg overhovedet ikke.

Jeg gik til lægen, som sagde det var en tennisalbue, så jeg skulle bare holde den varm. Forvirret var jeg, gik og havde en smule ondt af mig selv. Indtil jeg pludselig kom i tanke om Søren, som jo er sportsskade massør, jeg har i næsten 10 år gået ved Ida (Sørens kone) Zoneterapi og akupunktur, og det har hjulpet rigtig meget. Da jeg skulle ned til Ida, fik jeg også en tid ved Søren, de har behandling dør om dør, så det er jo dejlig let.

Søren var ærlig og sagde til mig ”Tina, det her kommer til at gøre ondt”, hvilket jeg ikke var i tvivl om. Men sådan er Søren, ærlig og rigtig dygtig. Herefter måtte jeg langsom starte op i motionscenter, og skulle holde albuen varm. EN eneste behandling fik jeg. Efter behandlingen hos Søren, var jeg hos Ida, ca. 14 dage efter og der var albuen i orden. Jibii. Jeg kan alting igen.